Norefjell

 

Informasjon

 

Sameie/ borettslag:
Ta kontakt hvis du og ditt sameie/ borettslag ønsker en signal- og tjenesteleveranse avtale med Modum Kabel-TV og RingNett AS.

 

Priser:

TV- kanaler (Grunnpakken):
Kr. 329,-/mnd.

Bredbånd:
Fra kr. 299,-/mnd for kunder på Norefjell

Fjellpakken
Kr. 559,-/mnd inkl. TV-grunnpakken med over 50 kanaler og bredbånd med en kapasitet på 25/5Mbps.

TV-signaler og bredbånd på Norefjell!

Digitale TV-kanaler.
Grunnpakken er basispakken som følger med når du kjøper TV- abonnement. Grunnpakken består av over 50 kanaler, med en fast del der mange av de store og internasjonale kanalene er tilgjengelig. Du får også tilgang til en valgfri del hvor du selv kan velge 15 kanaler etter eget ønske. Hvis du bestiller TV-abonnement, følger det med en HD-dekoder eller en CAM-modul i abonnementsprisen. Ekstra HD- dekoder eller CAM-modul har en etableringskostnad på kr. 500,- og kr. 50,-/mnd pr. stk.

Dekoder eller CAM-modul.
Med en digital HD- dekoder får du en boks som må kobles til TV-apparatet med en HDMI- kabel. Den trenger også strøm. Du får også en fjernkontroll som du blant annet kan bytte kanaler med. En HD- dekoder kan kobles til nær sagt alle TV-apparater, så lenge det er HDMI eller Scart-inngang på TV- apparatet.

Med en CAM-modul installert i TV-apparatet, bruker du dekoderen som er innebygget i TV-en. Du slipper å forholde deg til en dekoder, flere kabler, ekstra fjernkontroll og bruker bare fjernkontrollen til TV-en når du bytter kanaler. De fleste nye TV-apparater støtter dette (helst 5 år eller nyere). Velger du dette alternativet må du se etter at TV- apparatet ditt støtter DVB-C. Dette skal du finne i spesifikasjonene til din TV. Ulempen med en CAM-modul er at det ofte kan være vanskelig å søke inn kanalene dersom du ikke har kunnskap om dette. På noen TV-apparater kan kanallisten bli sortert alfabetisk, men følger du denne oppskriften skal du kunne unngå dette.

Nyhet til deg som benytter CAM-modul i TV-en. Les mer..

Modum Kabel-TV kan ikke garantere at din TV fungerer bra med CAM-modul. Er du usikker, er derfor en digital HD- dekoder det sikreste valget.

NB! Programkort skal ikke benyttes i CAM-modulen fra Modum Kabel-TV.

 

Bredbånd.
Hvis du har et bredbåndsmodem, kan dette benyttes på det nye bredbåndsabonnementet som du bestiller. Dersom du ikke har hatt bredbånd fra før, men ønsker tilgang til dette nå, kan du enkelt bestille dette ved å kontakte Modum Kabel-TV. Nytt trådløst bredbåndsmodem har en etableringspris på kr. 1000,- og faktureres ved bestilling. Se også etter at du har riktig type kontakt i veggen med tre uttak. Hvis kontakten bare har to uttak, må denne byttes.

 

Utlevering av utstyr.
Utstyret som du bestiller hos Modum Kabel-TV kan hentes hos oss i våre lokaler eller sendes i posten til din postadresse. Besøksadressen til Modum Kabel-TV er Eikerveien 33, 3340 Åmot.

Åpningstiden ved besøk er mandag til fredag fra kl. 08.00 til kl. 16.00.
Åpningstiden på telefon er mandag til fredag fra kl. 08.00 til kl. 19.00.

I noen tilfeller kan også utstyret hentes i resepsjonen på Norefri (nederst i slalombakken), men dette må må avklares med Modum Kabel-TV på forhånd.

Hjelp til oppkobling av utstyr, installasjon, bytte av kontakt eller ekstra kontakter.
Krødern Elektro utfører installasjoner, service og vedlikehold i nettet på Norefjell. Ønsker du installasjon av signaler, bytte kontakt i forbindelse med bredbånd, ekstra kontakter eller hjelp til oppkobling av utstyr som du bestiller fra Modum Kabel-TV, rettes slike henvendelser direkte til Krødern Elektro, TLF: 32147050, E-post: post@eke.no

Feil og feilretting.
Hvis du opplever feil med TV-signaler eller bredbånd, må du ta kontakt med Modum Kabel-TV. Det vil bli foretatt feilsøking og support sammen med deg som er kunde. Dersom det er mistanke om større feil, vil Modum Kabel-TV sende henvendelsen videre til Krødern Elektro.

Modum Kabel-TV og RingNetts kundeservice.
TLF: 32 78 46 40
E-post: post@mkrn.no